Rendezvényszervező tanfolyam - Budapest

A rendezvényszervező tanfolyamaink időpontjait úgy állítottuk össze, hogy mindenki számára kényelmesen elérhető legyen. Az előadásokat hétköznap késő délután tartjuk.

A kulturális rendezvények szervezője szakképesítés megszerzéséhez szükséges képzés kötelezően előírt óraszáma minimum 250 óra, ebből kontakt óra (valós idejű személyes oktatás, a választott csoporttól függően személyes vagy online formában): 126 óra. A fennmaradó óraszám (124 óra) egyéni felkészüléssel teljesíthető. Az egyéni felkészülést online oktatási felületünkön található jegyzetanyagokkal, segédanyagokkal, önellenőrző játékos tesztekkel segítjük.

Képzésünk személyes alkalmait Budapesten a Prestige Oktatási Stúdió saját, színvonalasan felszerelt, fiatalos oktatótermében tartjuk (1043 Budapest, Aradi utca 43).

Következő budapesti csoportunk:

Budapest – online oktatással zajló csoport:

Az oktatás az első és utolsó alkalommal tantermi keretek között zajlik, az összes többi alkalommal online felületen követhetőek az előadások.

A tanfolyam kezdete: 2024. október 01.
Oktatási napok: kedd – csütörtök 17:30-20:45 óráig
A képzés időtartama: 4 hónap

Online előadásaink során a résztvevők könnyen kezelhető, számítógépről, okostelefonról is elérhető felületen valós időben hallgatják az előadásokat, tekintik meg a diasorokat, és tehetik fel kérdéseiket melyekre azonnal választ kapnak az oktatótól. Így ezek az előadások ugyanazzal a hatásfokkal zajlanak, mint a tantermi óráink.

› Tovább a regisztrációhoz

Rendezvényszervező képzés Rendezvényszervező képzés