Árak és Időpontok

Budapest Debrecen Győr Pécs Szeged Székesfehérvár

Tanfolyamunk tematikájának összeállításánál figyelembe vettük, hogy hallgatóink jelentős része munka mellett jár képzésünkre. Előadásaink ezért hétköznap esténként vagy hétvégi napokon zajlanak.

A tanfolyamot jelenleg a következő városokban indítjuk:
Budapest, Győr, Székesfehérvár, Debrecen, Szeged

A tanfolyam díja:
A tanfolyam díja jelenlegi akciónkban 98 000 Ft (ÁFA mentes) helyett 67.900 Ft (ÁFA mentes)

Figyelem! Tanulóink a tandíj önerővel csökkentett részére igényelhetnek államilag támogatott képzési hitelt, amelyet - a hiteljogosultság megállapítása esetén - a Diákhitel Központ Zrt. biztosít. Ennek segítségével a tanulóink a képzést úgy tudják megkezdeni, hogy felénk csak az önerőt kell megfizetniük. A tandíj fennmaradó részét pedig képzési hiteltörlesztés formájában a Diákhitel Központ felé, az általuk választott futamidővel (maximum 10 év) kamatmentesen fizethetik majd ki!

A tandíj tartalmazza a jegyzeteket, az oktatás díját, a tanfolyamot lezáró vizsga díját és a konzultációs lehetőségeket.

Vizsgadíj: A felnőttképzés területén 2021-ben bevezetett változások közül az egyik legjelentősebb, hogy a résztvevők a képző helyszínektől független, akkreditált vizsgaközpontokban tudnak majd vizsgát tenni a képzés elvégzését követően. Természetesen oktatási stúdiónk a vizsgára jelentkezéssel kapcsolatos ügyintézésben segítséget nyújt tanulói számára.

Figyelem!
A maximális csoportlétszám 40 fő, ennek eléréséig tudunk jelentkezőt fogadni csoportjainkba!

Kezdési időpontok:

 • Budapesten:
  2024. október 01.
 • Debrecenben:
  2024. október 05.
 • Győrben:
  2024. szeptember 29.
 • Pécsen:
  2024. szeptember 27.
 • Szegeden:
  2024. október 06.
 • Székesfehérváron:
  2024. szeptember 28.

A képzés megnevezése:
Kulturális rendezvények szervezője

A képzést szervezi és lebonyolítja:
Fourteens Kft.
Adószám: 23598782-2-41
Felnőttképzési Engedély száma: E-001081/2015/A001, E/2020/000117

Felvételi követelmény:
Érettségi

Tematika:
A rendezvényszervező tanfolyamaink időpontjait úgy állítottuk össze, hogy mindenki számára kényelmesen elérhető legyen. A kontaktórákat hétköznap késő délután tartjuk, így munka vagy az egyéb tanulmányok mellett is jut idő egy kis szervezkedésre. Rendezvényszervező kurzusunk 126 kontaktórából áll, az első és utolsó alkalommal az oktatás személyesen zajlik, a többi előadáson kényelmesen, online formában vehetnek részt a tanulók. A képzés kötelező minimum óraszámának fennmaradó része (124 óra) egyéni felkészüléssel teljesíthető, melyben tanulóinkat online felületünkön elérhető jegyzetanyagokkal és játékos tesztekkel segítjük.

Fenti óraszámokból 30% hiányzás megengedett.

Egyéni felkészülés: 126 óra. Ezeket az órákat tanulóink online rendszerünk elérésével, saját időbeosztásuk szerint teljesíthetik.

A tanfolyamok időbeosztását az alábbi menüpontokban tekintheti meg.

BudapestGyőrDebrecenSzékesfehérvár Szeged

› Tovább a regisztrációhoz

Rendezvényszervező képzés Rendezvényszervező képzés
Figyelem!
A stúdiónkban indított tanfolyam hivatalos, államilag elismert szakképesítést nyújt, oktatási intézményünk rendelkezik az ilyen képzés indításához szükséges felnőttképzési engedéllyel. Így a nálunk végzett hallgatók szakképzett rendezvényszervezőként jelentkezhetnek ilyen pozíciókra, vagy nyújthatnak rendezvényszervező szolgáltatást ügyfeleiknek.
Bizonyos rendezvénytípusok esetében jogszabály írja elő a rendezvényszervező esetében a hivatalos szakképesítést, melynek meglétét a hatóság a rendezvény során is ellenőrizheti, így ma egy tudatos megrendelő, legyen az üzleti ügyfél vagy önkormányzat elvárja és ellenőrzi szerződéskötés előtt a szakképesítés tényét!