A Rendezvényszervező Tanfolyamról

Tanfolyamaink több, mint 10 éve töretlen sikerrel zajlanak, sikeres vizsgázóink száma 2021-ben lépte át a tízezer főt.
Fontosnak tartjuk, hogy hallgatóink kellő figyelmet, feltett kérdéseikre pedig minden esetben kielégítő választ kapjanak az oktatótól.
Tanfolyamunkon hallgatóink megtanulják a rendezvény előkészítésének lépéseit, a forgatókönyv elkészítését, a rendezvény megszervezését és annak sikeres lebonyolítását is.

Rendezvényszervező Tanfolyamunk (Kulturális rendezvények szervezője államilag elismert szakképesítést nyújtó képzés) tematikájának kialakításánál figyelembe vettük, hogy hallgatóink többsége munka vagy család mellett szerzi meg új szakképesítését, ezért az előadások, legyen szó tantermi, vagy online oktatásról, hétköznap esténként zajlanak.

A stúdiónkban indított tanfolyam hivatalos, államilag elismert szakképesítést nyújt, oktatási intézményünk rendelkezik az ilyen képzés indításához szükséges felnőttképzési engedéllyel. Így a nálunk végzett hallgatók szakképzett rendezvényszervezőként jelentkezhetnek ilyen pozíciókra, vagy nyújthatnak rendezvényszervező szolgáltatást ügyfeleiknek.
Bizonyos rendezvénytípusok esetében jogszabály írja elő a rendezvényszervező esetében a hivatalos szakképesítést, melynek meglétét a hatóság a rendezvény során is ellenőrizheti, így ma egy tudatos megrendelő, legyen az üzleti ügyfél vagy önkormányzat elvárja és ellenőrzi szerződéskötés előtt a szakképesítés tényét!

Tanfolyamainkat Budapesten, Debrecenben, Győrben, Pécsen, Szegeden és Székesfehérváron tartjuk.

A Kulturális rendezvények szervezője tanfolyam központilag előírt minimum óraszáma: 250 óra, melynek közel 50%-a a stúdiónk által szervezett képzések esetében egyéni felkészüléssel teljesíthető.
Képzésünk során 126 kontakt órát tartunk meg, a résztvevők pedig választhatnak a tantermi oktatással zajló, vagy a valós idejű online oktatással zajló, otthonról követhető csoportjaink közül.
Tematikánk ideális beosztásának köszönhetően minden résztvevőnk be tudja illeszteni életébe az oktatási alkalmakat és 4 hónap alatt el tudja végezni a képzést.

Az egyéni felkészülést online oktatási felületünkön elérhető jegyzetanyagokkal, segédanyagokkal és játékos tesztekkel segítjük.

Büszkék vagyunk rá, hogy Rendezvényszervező Tanfolyamunk csoportjai 4,5 feletti átlageredményt érnek el vizsgáikon, illetve arra, hogy a vizsgára jelentkező hallgatók sikeres vizsgájának aránya 100%.

Rendezvényszervező Tanfolyamunk szakmai oktatói a területen dolgozó gyakorló szakemberek, akik nem csupán elméletben, de számtalan gyakorlati példán keresztül vezeti be a résztvevőket a rendezvényszervezés világába.

Felvételi követelmény: érettségi bizonyítvány

Rendezvényszervező képzés Rendezvényszervező képzés