Rendezvényszervező tanfolyam - Győr

A rendezvényszervező tanfolyamaink időpontjait úgy állítottuk össze, hogy mindenki számára kényelmesen elérhető legyen. Az előadásokat hétköznap késő délután tartjuk.

A kulturális rendezvények szervezője szakképesítés megszerzéséhez szükséges képzés kötelezően előírt óraszáma minimum 250 óra, ebből tantermi vagy online formában megtartott kontakt óra: 126 óra. A fennmaradó óraszám (124 óra) egyéni felkészüléssel teljesíthető. Az egyéni felkészülést online oktatási felületünkön található jegyzetanyagokkal, segédanyagokkal, önellenőrző játékos tesztekkel segítjük.

Személyes alkalmainkat Győrben a Hotel Famulus**** minden igényt kielégítő, színvonalas konferenciatermében tartjuk.

Következő győri csoportunk:

A tanfolyam kezdete: 2024. szeptember 29.
Az oktatás az első és utolsó alkalommal tantermi keretek között zajlik, az összes többi alkalommal online felületen követhetőek az előadások.
A tantermi oktatási alkalmak a következő helyszínen zajlanak: Hotel Famulus**** Győr, Budai út 4.
Oktatási napok: kedd - csütörtök 17:30-20:45 óráig
A képzés időtartama: 4 hónap

Az időpontok fix dátumok, azok később nem módosulnak, csoportjaink indulása garantált!
Online előadásaink egyszerűen kezelhető felületen zajlanak, mely elérhető asztali számítógépről, laptopról, tabletről és okos telefonról is. A felület interaktív, lehetőség van azonnali kérdésfeltevésre, így a tantermi oktatás minden előnyét élvezhetik a résztvevőink otthonról, vagy a munkahelyükről, de akár utazás közben is.

› Tovább a regisztrációhoz

Rendezvényszervező képzés Rendezvényszervező képzés